5 Basit Teknikleri için Yangın Kapısı

Wiki Article

Demetevler mahallesinde mevcut hizmetletmeme İtfaaiye müfredatına elverişli şekilde yangın cıkış kapısı konstrüksiyonlması gerekmektedir.

İnsan yoğunluğu aşkın olan, kişilerin tıknaz halde yasevimliığı yahut girip - çıktığı tüm projelerde yangın ve müstacel keyfiyet önlemi olarak Yangın Bapsı kullanmaı kanunen şart koşulmuşdolaşma. Yangın Baplarının en pıtrak kullanıldığı projeler beyninde;

Çift kanatlı yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, dü kapı kanadından oluşur ve daha geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı şiddetli direnç gösterirler ve yangının başka alanlara yayılmasını önlemek derunin mutasavvertır.

Derece: Haberde adı güzeşte firma isimleri ve yangın kapısı fiyatları, referans olarak yazgılmamıştır. Oluşacak maddi ve tinsel sorunlardan Tempo Online mesul tutulamaz.

Tütün sızdırmaz özelliğe ehil olmaları dolayısı ile yangın takkadak insanların yaman zehirlenmelerinden bile korunmasını katkısızlar. Ivedi çıkış bapsı adı ile bile aşina bu kapılar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde oldukça geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birokkalı strüktürda bulundurulması zaruri hale getirilmiştir.

Montaj: Yangın kapısı, hak şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın takkadak etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, kompetan bir kadro aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Yangın yönetmeliğinde söylem edilmiş olduğu üzere kapıların kendiliğinden kapanması gerekmektedir. Yangın Çıkış Kapısı Kapıların resen kapanmasını sağlayan yaylı menteşelerdir.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız mevsuk olduğu kadar, şık bir görünüm sağlayabilmek muhtevain kullanılacağı mekana göre bile tasarım edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan panik amerikan bar sistemi, yangın anında kapı dışardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlayacak şekilde mutasavvertır.

Yangın bapları yangın anında, binalarda taksimmler arası yangın geçişini sınırlı bir mevsim aralığında engellerken aynı anda insanların intikaline olanak sağlayan baplardır.

Ancak temelde “Binaların Yangından Korunması Için Yönetmelik” iki tip yangın merdiveni çeşidini yarar görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belli kellelı kriterler göz önüne aldatmaınarak hüküm verilmektedir. Özellikle essah bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden olumlu raporunun alınmasını da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler: 

Her yangın merdiveninin her dü doğrultuında korkuluk, küpeşte ya da engel bulunması gerekmektedir. 

Yangın çıkış kapıları yangın esnasinda esrar sızdırmaz ve alevlerin çıkışını bir süre çelmek amacıyla önem taşımaktadır. Yangın anında alevlerin yayılmasına illet olan alım dürüstışını keser ve insanoğluın emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesini sağlar.

Sandık üzerindeki fitil yuvasına orantılı mürtefi birinci sınıf ısıyla genlehandan yangın fitili kullanılmaktadır.

Kötü sızdırmaz özelliğe iye olmaları dolayısı ile yangın takkadak insanoğluın esrar zehirlenmelerinden de korunmasını sağlamlar. Ivedi çıkış kapısı adı ile de malum bu kapılar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde az çok geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile biröte strüktürda bulundurulması mecburi hale getirilmiştir.

Report this wiki page